Khamis, 27 Oktober 2011

Haiiii. Sesi Perkenalan Diri. wahh.

3 taun dah buat blog tp hareyy x update pong. Baru nak buat sesi perkenalan. haihh. sorry noh. Sebelum ni aku busy (busy la sgt). Sebenaqnya aku pn heran pasaipa aku buat blog ni. Nak tulih apa pun x tau. haishh. Ok dahh. Nak tau pasai aku dak? X mau jgn baca! haha.

Nama yg diberi adalah Azmir Syamim b. Suhaimi. La ni umoq aku 19 taun (2011). Birthday aku 8.2.92 (lawakan numbe ni :p). Aku dok Alor Staq (anak jati Kedah). Hobby aku suka tidoq, makan, tidoq, dan makan. haha. Dak aih. Aku suka berangan, main pc game, surf internet, play guitar, layan mp3, karaoke, and so on (boleh kot tera tu). Aku suka SUPERBIKE. Insyaallah one day akan aku angkat jgk sebijik dgn hasil usaha aku sendiri!

Masa kecik2 dulu belajaq kat SK Tunku Raudzah. Aku jd pengawas dr Darjah 3 smpi Darjah 6. haha.

Masa baru baligh aku skola kat SMK Dato' Syed Omar. Form 4 and Form 5 aku class aliran Akaun. Bukan choice aku tp carry on ja la. Masa hujung form 4 cikgu tawar aku jd pengawas. Heran kot, aku dah malaih nk mmpoih. Mungkin dia nmpk sifat kepimpinan aku kot. hehe. Syok jd pengawas ni sbb baju dia kaler biru (x munasabah langsung. hoho). SPM aku ok2 ja. Nak tau resut, IM aku kat facebook (Azmir Syamim Suhaimi)

Lepas zaman sekola, aku dpt masuk UiTM Merbok Kedah. Dapat course Diploma in Accountancy. Mula2 rasa mcm x caya dpt course ni. Happy gila2 la time tu. Yg best kampus aku ni, majoriti student adalah berasal dari Kedah dan area Alor Staq. Wah. best2. haha. Aku class A. Kawan2 pun ok. Kebanyakan nya sporting, open minded. Hat sombong x jmpa lg la. Semua ok2 ja. Aku first day msuk class, aku dah boleh hapai smua nama bdk laki. (ya la, dak laki cmpuq aku ada 9 org ja). Tp overall class aku gempak la. I love them. :)

Aku rasa hat tu ja yg boleh aku story2 pun. Yg paling penting, aku adalah MANCHESTER UNITED DIE HARD FAN. GGMU!

Tiada ulasan: